Skifte downlights fra halogen til LED

Har du eldre downlights med halogenpærer, kan du spare mye energi ved å gå over til led, som for øvrig reduserer brannfaren betraktelig. I tillegg har en del LED-spotter mulighet til automasjon og justering av fargetemperatur. Det er ofte en enklere jobb enn mange tror å bytte fra halogen- til LED-pærer i downlights.

Les mer om LED-belysning og fordelene her

styring av varme

Lysstyring

På sitt enkleste handler lysstyring om å koble til astrour, timere eller bevegelsessensorer. Dette kan være fornuftige løsninger i mange tilfeller. I tillegg installerer vi lys og lysbrytere som kan kobles til smarthusløsninger. Dette gir rom for automasjon av ulike moduser, styring fra telefon med mer.

Les også: Smarthus

SB belysning utendørs

Foto: SG

Utebelysning

Utebelysning kan gi en innbydende bolig og en flott stemningsbelysning på mørke høstkvelder. Riktig utebelysning er også viktig for å bevare et funksjonelt uterom, slik at man kan se trappa eller nøkkelhullet, når man kommer hjem etter mørkets frembrudd.

Rådgivning og planlegging av belysning

Det er mye å tenke på når det gjelder belysning. Første prioritet bør være å sørge for god, praktisk belysning på de områdene som har behov for det. Deretter bør det suppleres med stemningsskapende lys og lamper. Det finnes et enormt utvalg av spotter, taklamper, stålamper og vegghengte løsninger. Vi hjelper deg å finne de rette produktene som skaper uttrykket og stemningen du ønsker.

La en autorisert elektriker gjøre jobben

Med mindre lyset kan monteres med en vanlig stikkontakt, må en autorisert elektriker gjøre jobben. Dette handler først og fremst om trygg montasje og redusert brannfare. Vi er en trygg og seriøs samarbeidspartner når belysning skal installeres.

Ønsker du hjelp med belysning?

Vi hjelper deg gjerne med planlegging og installasjon av lys.